Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: چگونه می توانم اراده م را تقویت کنم ؟ الأربعاء سبتمبر 18, 2013 11:14 am | |
| ابوالفضل : سلام ، چگونه می توانم اراده م را تقویت کنم ؟ - نقل قول :
- پاسخ حکیم ارد بزرگ :
خوشبینی به آینده ، امید به هدف ، تحقیق و گفتگو پیرامون هدف زندگی ، پرهیز از رایزنی و گفتگو با آدم های ترسو و سست ، پیرامون آرمان و هدف خود ، تجسم آرزوهای بزرگ در خیال و رویای خویش ، ترک هر چیزی که به سلامت و بدن شما آسیب وارد می کند ، و در نهایت نوشتن و آنالیز اهداف بزرگ زندگی … - برای افزایش اراده خود کتاب سرخ را بخوانید .
| |
|
mahnaz Kaviani
تعداد پستها : 464 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 36
| عنوان: رد: چگونه می توانم اراده م را تقویت کنم ؟ الأحد يناير 18, 2015 2:18 pm | |
| بخشاینده ترین آدمیان آنانی هستند که تخم امید را در دل نا امیدان میکارند . حکیم ارد بزرگ پیوند ، از پس تنهایی رخ می دهد ، ارزش می یابد و توان آدمی را چندین برابر می سازد ، پس باید هر پیوند پاکی را ، شاد باش گفت . حکیم ارد بزرگ پیوند پاک ، پیوندی ابدی است . حکیم ارد بزرگ تنها آرامشگاه همسران ، خانه آنهاست . حکیم ارد بزرگ بریدن پیوندی پاک ، فرو ریزی دهشتناکی است . حکیم ارد بزرگ پیوند ما تنها با زندگان نیست ، همه ما پیوندی ابدی با نیاکان و بزرگان سرزمین خویش و همچنین آیندگان داریم . حکیم ارد بزرگ در دل هر بنایی ، کرشمه یاری دیده می شود ، اگر دلنوازی نباشد ، خشتی بر خشت نمی نشیند . حکیم ارد بزرگ | |
|