فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 19 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 19 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Vote_rcapبا ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Voting_barبا ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Vote_lcap 
Maryam Semnani
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Vote_rcapبا ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Voting_barبا ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Empty
پستعنوان: با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟   با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 20, 2013 12:28 am

با درود فراوان : یه جوان 35 ساله ناامید بی کار بی پول مجرد و فوق لیسانس فلسفه چکار می تواند بکند؟
با سپاس و قدردانی

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ 2-67
برای مدتی فراموش کنید که دارای فوق لیسانس فلسفه هستید !
نخستین کار شرافتمندانه ایی  که می شود از طریق آن کسب درآمد کرد را انجام دهید خیلی زود شرایط مالی شما تغییر می کند و آنگاه آرامتر و بهتر می توانید در مورد شغل و کار درست تصمیم گیری کنید .
بسیاری از بزرگان معاصر با داشتن مدارک تحصیلی و دانشگاهی آنچنانی ، مدتی را در کارواش ، رستوران ، کارهای ساختمانی و باربری گذرانده اند ....
پس از خانه خارج شوید هزاران هزار کار ، گام های شما را فرا می خوانند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Empty
پستعنوان: رد: با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟   با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Icon_minitimeالأحد يناير 18, 2015 2:00 pm

بیشتر سخنانی که به پادشاهان گذشته نسبت می دهند ، دروغ و بی پایه و اساس است . حکیم ارد بزرگ

پدران و مادران شایسته ، میان فرزندان خویش ، فرق نمی گذارند . حکیم ارد بزرگ

پدران و مادران شایسته ، سنگ صبور فرزندان خویش هستند . حکیم ارد بزرگ

با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟ Hakimorodbozorg_506%20%282%29

کوشش کنیم ، زندگی زناشویی آشنایان و بستگانمان ، از هم گسیخته نشود . حکیم ارد بزرگ

زندگی مردان و زنانی که به تنهایی میهمانی می روند ، آسیب پذیر است . حکیم ارد بزرگ

فرزند بی ادب ، هر روز برای پدر و مادر ، نکبت و زشتی هدیه می آورد . حکیم ارد بزرگ

یاران سوگوار خویش را ، تنها نگذاریم ، باید آنان را به زندگی دلگرم سازیم .  حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

با ناامیدی ، بیکاری و بی پولی چه می شود کرد ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1