فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 3 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 3 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
وضعیتمون خوب میشه ؟  Vote_rcapوضعیتمون خوب میشه ؟  Voting_barوضعیتمون خوب میشه ؟  Vote_lcap 
Maryam Semnani
وضعیتمون خوب میشه ؟  Vote_rcapوضعیتمون خوب میشه ؟  Voting_barوضعیتمون خوب میشه ؟  Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

وضعیتمون خوب میشه ؟

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

وضعیتمون خوب میشه ؟  Empty
پستعنوان: وضعیتمون خوب میشه ؟    وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 23, 2013 11:55 pm

باسلام خدمت شما اگر امکان داره طبق اوضاعی که وصف میکنم جوابمو کامل بدهید
دختری ۳۰ساله در خانواده مذهبی، اینقدر پدر دعا نماز قران سروقت بوده تقریبأ همه خانواده همینطور هستن ودعا زیاد میکنن که تقریبأ همه بی نتیجه، پدر همیشه مریض بوده منم ۱۱سال گرفتار ام اسم و بعد اون همه دعا خواهر بزرگتر هم به بیماری من مبتلا شد. وضیعت اقتصادی هم خوب نیستی پولیم گیر بیاد خرج دوا دکتر.
سوال اول وضعیتمون خوب میشه ؟
ازدواج میکنم ؟
خوشبخت میشم ؟
تا کی اتفاق میفته ؟
همه مجردیم مرسی از پاسخگویتون

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
وضعیتمون خوب میشه ؟  I_logo_500

پاسخ پرسش نخست شما :
آسیب دیده ، همیشه درهای آرزوهایش ، کوچک و کوچکتر می شود ، مگر با امید ، که زندگی ما را دگرگون می سازد . کتاب سرخ - فرگرد امید - سخن 3
چرا خوب نشود ؟ براستی شادابی و رشد در پیش روی شما است .

پاسخ پرسش دوم شما :
چرا ازدواج نکنید ؟!
افکار منفی را از اندیشه خود پاک کنید میلیون ها پسر خوب ، بدنبال دخترانی پاک و شایسته هستند . فعالیت های اجتماعی خود را بیشتر کنید با دوستان و همکلاسی های قدیمی خود تماس بگیرید بدون خجالت به نزدیکان خود بگویید قصد ازدواج دارید . منتظر ازدواج برادر و خواهر های بزرگتر از خویش هم نباشید . خواستگار خوب آمد قبول کنید ....

پاسخ پرسش سوم شما :
چرا خوشبخت نباشید ؟!
آدم توانا ، از درون بدترین شرایط ، کاخ خوشبختی برای خود می سازد . کتاب سرخ - فرگرد رنج - سخن 4
مهمترین برنامه پیش روی شما ازدواج است با پیگیری در این امر شرایط شما هم تغییر نموده و بهتر می گردد .

پاسخ پرسش چهارم شما :
بستگی به کوشش و تلاش خود شما دارد . با گوشه گیری و غصه خوردن هیچ چیز تغییر نمی کند باید این فضا را بشکنید و بیرون بیایید ارتباطات اجتماعی بیشتر می تواند زمان رسیدن به خواسته های شما را کوتاهتر کند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

وضعیتمون خوب میشه ؟  Empty
پستعنوان: رد: وضعیتمون خوب میشه ؟    وضعیتمون خوب میشه ؟  Icon_minitimeالسبت يناير 17, 2015 12:07 pm

پند و اندرز بسیار ، همچون دشنام آزار دهنده است .  حکیم ارد بزرگ

گاهی تنها با سکوت ، می توان سخن گفت . حکیم ارد بزرگ 

پیران اندیشمند ، به ریشه ها می پردازند ، نه به شاخه ها .  حکیم ارد بزرگ

گِره هایی که به هزار نامه دادگستری باز نمی شوند ، به یک نگاه و ندای ریش سپیدی گشاده می گردند .  حکیم ارد بزرگ

خموشی ریش سپیدان هم ، پندآموز است .  حکیم ارد بزرگ 

جوانان باید از پیران جهان دیده ، راه درست زندگی را بپرسند ، آنها رایزنان و گنجینه های با ارزشی ، از خرد و اندیشه اند .  حکیم ارد بزرگ 

پاسخ سخنان دلسوزانه بزرگان و ریش سپیدان ، گستاخی و اخم نیست .  حکیم ارد بزرگ

وضعیتمون خوب میشه ؟  GREAT_OROD_4_

از کودکی سخنان بزرگان و جملات قصار را به کودکان آموزش دهید ، تا در بزرگی برده نادان ها نگردند . حکیم ارد بزرگ

به هنگام گرفتاری ، پند از بزرگان و خردمندان بگیریم ، نه رمالان و جادوگران .  حکیم ارد بزرگ

بیچاره آدمی که ، راه درست زندگی خویش را از نادان می پرسد .  حکیم ارد بزرگ

چه بسیار زنان و مردانی را دیدم که به جای گوش کردن به ندای عقل و خرد ، دامن فریبکاران و جادوگران را گرفته بودند .  حکیم ارد بزرگ

سخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی هاست .  حکیم ارد بزرگ

سخن نیک بزرگان ، راه رسیدن به خوشبختی را کم می کند ، و سخن نادانان تباهی را نزدیک می سازد .  حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

وضعیتمون خوب میشه ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» مگر میشه به سادگی گفت: بیا خواستگاری من؟