Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: برای موفق شدن در ازدواج چه کنم ؟ الثلاثاء سبتمبر 24, 2013 12:00 am | |
| دختری 36 ساله با مدرک فوق لیسانس شاغل دارای ماشین و محجب و متدین هستم تا به حال قسمت نبوده ازدواج کنم اما چند سالی است استرس شدید گرفتم و می ترسم تنها بمونم چه کنم؟ کسی را می شناسم که از نظر سنی تحصیلات و موقعیت بالاتر از من هست و دوستش داشتم مجرده اما همدیگر رو نمی بینیم همش منتظرشم دعا می کنم اما فایده ای ندارد پاسخ حکیم ارد بزرگ :فعالیت های اجتماعی خویش را گسترده تر کنید . از دوستانی که شما را همواره مجرد دوست دارند دوری کنید به دوستان و همکلاسی های قدیمی خودتان تماس بگیرید . در بزم ها و مجالس آنها شرکت کنید بدون خجالت به همه آشنایان از خواست خود برای ازدواج سخن بگویید . در مورد کسی که گفتید دوستش دارید چرا منتظر هستید شاید رفتاری با او داشته اید که حس می کند شما پاسختان به ایشان منفی است . خودخواهی را به کنار گذشته و به جای تعلل ، با او تماس بگیرید و در یک جلسه رسمی حرفهایتان را به ایشان بزنید . | |
|
mahnaz Kaviani
تعداد پستها : 464 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 36
| عنوان: رد: برای موفق شدن در ازدواج چه کنم ؟ السبت يناير 17, 2015 12:18 pm | |
| گِره هایی که به هزار نامه دادگستری باز نمی شوند ، به یک نگاه و ندای ریش سپیدی گشاده می گردند . حکیم ارد بزرگخموشی ریش سپیدان هم ، پندآموز است . حکیم ارد بزرگ جوانان باید از پیران جهان دیده ، راه درست زندگی را بپرسند ، آنها رایزنان و گنجینه های با ارزشی ، از خرد و اندیشه اند . حکیم ارد بزرگ پاسخ سخنان دلسوزانه بزرگان و ریش سپیدان ، گستاخی و اخم نیست . حکیم ارد بزرگ از کودکی سخنان بزرگان و جملات قصار را به کودکان آموزش دهید ، تا در بزرگی برده نادان ها نگردند . حکیم ارد بزرگبه هنگام گرفتاری ، پند از بزرگان و خردمندان بگیریم ، نه رمالان و جادوگران . حکیم ارد بزرگبیچاره آدمی که ، راه درست زندگی خویش را از نادان می پرسد . حکیم ارد بزرگ چه بسیار زنان و مردانی را دیدم که به جای گوش کردن به ندای عقل و خرد ، دامن فریبکاران و جادوگران را گرفته بودند . حکیم ارد بزرگسخنان بزرگان ، جواهرات با ارزش درون سخنرانی هاست . حکیم ارد بزرگسخن نیک بزرگان ، راه رسیدن به خوشبختی را کم می کند ، و سخن نادانان تباهی را نزدیک می سازد . حکیم ارد بزرگ | |
|