Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: چگونه بدانم عشقم به من علاقه دارد یا نه ؟ الإثنين سبتمبر 30, 2013 2:47 am | |
| با سلام خدمت حکیم بزرگ میخواستم ازتون بپرسم چکار کنم تا بفهمم عشقم به من علاقه ای دارد یا نه؟؟؟ من خیلی دوستش دارم و حاضرم جونمو براش بدم ولی نمیدونم اونم منو دوست داره یا نه؟ من با عشقم دوست نبودم و نیستم راستش به من پیشنهاد دوستی داد اما من قبول نکردم و از خودم تردش کردم راستش از خانوادم میترسیدم. ممنون میشم به سوالم پاسخ بدین. پاسخ حکیم ارد بزرگ :تجربه نشان داده اغلب رابطه های دوستی بین دختران و پسران در نهایت به خواری و کوچکی دختران ختم شده است . کار شما درست بوده و آن آقا به جای پیشنهاد دوستی باید خانواده اش را می آورد برای خواستگاری ... خواستگاری رسمی نشان عشق پسر است نه پیشنهاد دوستی خیابانی ... | |
|
mahnaz Kaviani
تعداد پستها : 464 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 36
| عنوان: رد: چگونه بدانم عشقم به من علاقه دارد یا نه ؟ السبت يناير 17, 2015 1:12 pm | |
| کسی که فریفته نگاهی می گردد ، توان رها نمودن دیگران را ندارد . حکیم ارد بزرگخوار نمودن هر آیین و نژادی ، به کوچک شدن خود ما خواهد انجامید. حکیم ارد بزرگتنها کسی که دلیل خواری همیشگی ما می شود ، خود ما هستیم . حکیم ارد بزرگسرچشمه خوار نمودن دیگران ، بی شرمی و بی ادبی است . حکیم ارد بزرگبا نگاه پست ، مهرانگیزترین کارها را هم می توان ننگ شمرد . حکیم ارد بزرگاگر از خودخواهی کسی به تنگ آمده ای ، او را خوار مساز ، بهترین راه آن است که چند روزی رهایش کنی . حکیم ارد بزرگآنکه پوزش نمی داند چیست ، دوست خوبی نیست . حکیم ارد بزرگپشیمانی ، اولین گام برای پوزش است . حکیم ارد بزرگ | |
|