Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: زندگی - هیچ علاقه ای برای زندگی کردن ندارم الأحد أكتوبر 06, 2013 2:57 am | |
| هیچ علاقه ای برای زندگی کردن ندارم . انسان کامل نیست نه من و نه اطرافیانم . با زندگی اجباری بین کسایی که علاقه ای برای زندگی با اونها ندارم و براشون آرزوی خوشبختی دارم و برای خودم آرزوی بازگشت به عدمی که نه خوشحالی و نه غم در اون معنا داره جیکار کنم؟ پاسخ حکیم ارد بزرگ :بپذیر که : آدمها با هم فرق دارند بپذیر که زندگی سیاه و سپید نیست شما اگر جای من بودید چه می کردید ؟! ارد بدون دریافت یک ریال همه عمر خویش را صرف رشد آگاهی های مردم کرده است ، بهترین ساعات زندگی اش را به آموزش فرزندان همین مردم پرداخته است در مقابل روزی نبوده است که نامه ایی ، پیامی و سخنی حاوی فحش و ناسزا و تهدید جانی و ... از همین مردم دریافت نکرده باشد ! سایت رسمی من هم که فیلتر شد ! بعید نیست بزودی همین پنجره ایی که با شما گفتگو می کنم هم برای همیشه بسته شود ... مردم امروز تا وقتی زنده هستم نخواهند پرسید تو ، ای آدم کیستی ؟ چیستی؟ ارد در تمام زندگی ، مهر بخشیده و زهر چشیده ... هم میهن ، من یک انسان متعالی به شما معرفی می کنم و آن خود شما هستید آری باید خود را دوست بدارید و خویش را ستایش کنید و برای خواست های خود ارزش قائل باشید . به دنبال آدم کامل هم نباشید که سرابی بیش نیست . به کاری بپردازید و راهی بروید که دوست دارید . | |
|