فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 13 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 13 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Vote_rcapزشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Voting_barزشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Vote_lcap 
Maryam Semnani
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Vote_rcapزشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Voting_barزشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Empty
پستعنوان: زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.    زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالأحد أكتوبر 13, 2013 1:11 am

سلام.
پسری هستم 27 ساله. مشکلات زیادی دارم. شاید اگر بخواهم ریشه یابی شان کنم در یک
کلام باید بگویم زشتی! بله من ظاهر زیبایی ندارم. لااقل خودم اینطور فکر می کنم.
همینطور صدای نازیبایی هم دارم. بخصوص با جنس مخالف مشکل دارم. بارها احساس کرده ام
که مرا تحقیر و یا تمسخر می کنند.
گاهی به این می اندیشم و دیگر مطمئن شده ام که اگر زیبا می بودم زندگانی و سرنوشتم به کلی تغییر می کرد.
از نحوه برخورد پدر ومادر و اقوام و نزدیکان گرفته تا غریبه ها و ناآشنایان قطعاً رفتارشان طوری دیگر بود و
من حالا اینقدر تاثیر منفی از محیط نگرفته بودم و دیگر اینطور بی اعتماد به نفس و نا امید نبودم و خود را اینقدر
حقیر و ناچیز نمی شمردم.
از آینده بسیار واهمه دارم. بسیار پیش آمده که انسانی را دوست داشته ام و به او وابسته بوده ام اما
این حس تنها یکطرفه بوده. احساس می کنم نهایت مهرورزی انسانها به من ترحم و دلسوزی است نه محبت اصیل و واقعی.
سالهاست که سیگار می کشم و آن شده تنها مونس تنهائیم و بلای جانم و نمی توانم آن را ترک کنم.
لطفاً راهنمایی ای بفرمائید.
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  I_logo_500
هر آدمی دارای توان و نیرویی است که بدان می بالد ، بی شک در درون شما نیز این گوهر نهفته است ، آدم های بسیاری را می شناسم که با وجود داشتن چهره نازیبا ، امروز همه چیز در اختیار دارند همسر زیبا ، ثروت و محبوبیت فراوان ... آدمی نباید اسیر کمبودهایش شود ، بلکه باید به دنبال رشد در شاخه های دیگر باشد ... سیگار همدم نیست ! همنشینی با بلای جان است .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Empty
پستعنوان: رد: زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.    زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Icon_minitimeالجمعة يناير 16, 2015 12:16 pm

نامدار کهن ، پیشوا و راهبر دوران هاست ، سرشت او با آهنگ و خوی مردم سرزمین خویش ، هماهنگ است .  حکیم ارد بزرگ

سخن برآزندگان ، آهنگ خیزش بیشتر است . حکیم ارد بزرگ

برآزنده از خود نمی گوید ، او زندگی آفرین است . حکیم ارد بزرگ

زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.  Hakimorodbozorg_506%20%2826%29

برآزندگان در پی دگرگونی و رستاخیزند ، بالندگی و شکوفایی ، در گذر از راه های نارفته است . حکیم ارد بزرگ

از خودگذشتگی ، نخستین پایه مهرورزی است . حکیم ارد بزرگ

دوستی بیش از اندازه ، همانند دشمنی ترسناک است . حکیم ارد بزرگ

مهربانان به یاد ما هستند ، حتی زمانی که ما خود را فراموش ساخته ایم  . حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

زشتی چهره ! بله من ظاهر زیبایی ندارم.
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» زیبارویی که می داند، زیبایی ماندنی نیست، پرستیدنی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» لباس فاخر، چشم افراد ظاهر بین را پر می کند، اما خرد و کمالی به بار نمی آورد. "فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی"
» فرزند بی ادب، هر روز برای پدر و مادر، نکبت و زشتی هدیه می آورد. "فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی"
»  چهره و کردارمان می تواند، نمای بخت مان نیز باشد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» اعتماد به نفس ندارم