فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 4 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 4 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
اختلافات زناشویی - طالع بینی Vote_rcapاختلافات زناشویی - طالع بینی Voting_barاختلافات زناشویی - طالع بینی Vote_lcap 
Maryam Semnani
اختلافات زناشویی - طالع بینی Vote_rcapاختلافات زناشویی - طالع بینی Voting_barاختلافات زناشویی - طالع بینی Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

اختلافات زناشویی - طالع بینی

2 مشترك
نويسندهپيام
azadeh dadvar

azadeh dadvar

تعداد پستها : 104
آدرس پستي : Tehran-Niavaran

اختلافات زناشویی - طالع بینی Empty
پستعنوان: اختلافات زناشویی - طالع بینی   اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 18, 2013 12:19 am

من مرد متولدماه تير هستم و همسرم متولد ماه بهمن است بين ماه اختلاف عميقي ايجاد شده و و فاصله افتاده . آيا مشكل ما قابل حل است يا بهتر است جدا شويم ؟
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
اختلافات زناشویی - طالع بینی C711_hakim_orod_bozorg
همسران ، باید یکدیگر را همواره ستایش کنند . کتاب سرخ ، فرگرد زندگی - سخن 37
اندیشه خود را ، از این افکار زشت پاک کنید ... زن و شوهر بر اساس مهر و دوستی پیوندشان هر روز باید استوارتر  گردد .... شما زن و شوهر هستید این حرف ها چیست ؟ .. فکر می کنید خیلی هنرمند هستید که نکات اختلافی بین خود و همسرتان یافته اید ؟! ... هنر مردان و زنان هوشیار و آگاه در این است که همواره نکات مشترک و همانند همسر خویش را می بینند ، پس چیزی بگویید که موجب نزدیکی بیشتر دلهایتان گردد نه سخنی که می تواند آتشی ویرانگر در زندگی شما باشد .
پیوندمان را با یاد آوری سرشت نیک یکدیگر ، نیرومندتر سازیم . کتاب سرخ ، فرگرد زندگی - سخن 103
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

اختلافات زناشویی - طالع بینی Empty
پستعنوان: رد: اختلافات زناشویی - طالع بینی   اختلافات زناشویی - طالع بینی Icon_minitimeالجمعة يناير 16, 2015 12:40 pm

پیوند ، از پس تنهایی رخ می دهد ، ارزش می یابد و توان آدمی را چندین برابر می سازد ، پس باید هر پیوند پاکی را ، شاد باش گفت .  حکیم ارد بزرگ 

پیوند پاک ، پیوندی ابدی است .  حکیم ارد بزرگ 

اختلافات زناشویی - طالع بینی Hakimorodbozorg_506%20%2831%29

تنها آرامشگاه همسران ، خانه آنهاست .  حکیم ارد بزرگ 

بریدن پیوندی پاک ، فرو ریزی دهشتناکی است .  حکیم ارد بزرگ 

پیوند ما تنها با زندگان نیست ، همه ما پیوندی ابدی با نیاکان و بزرگان سرزمین خویش و همچنین آیندگان داریم . حکیم ارد بزرگ 

در دل هر بنایی ، کرشمه یاری دیده می شود ، اگر دلنوازی نباشد ، خشتی بر خشت نمی نشیند .  حکیم ارد بزرگ 

نخستین کسانی که در آتش دوستی پسران و دختران نوجوان می سوزند ، خاندان آنهاست .  حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

اختلافات زناشویی - طالع بینی
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» کوشش کنیم، زندگی زناشویی آشنایان و بستگانمان، از هم گسیخته نشود. "فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی"
»  خبرنگاران بزرگ، آینده را به نیکی و درستی پیش بینی می کنند. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی