mahnaz Kaviani
تعداد پستها : 464 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 36
| عنوان: حسادت می کنم الجمعة أكتوبر 25, 2013 5:00 am | |
| من یه دانشجو هستم و یه مشکل بزرگی که من دارم اینه که خیلی هم درس میخوانم و وقتی در امتحان یک سوالی را اشتباه مینویسم اعصابم خورد می شه و یک جورایی هم حسودم و فقط دوست دارم نمره خودم بالا بشه برای رفع این کار باید چی کار کنم؟و دومین سوالم هم در باره وقت آزادم است که می خواهم محدود به کتاب های درسی نباشم واز جاهی دیگر هم علم به دست آورم پیشنهاد شما برای وقت آزدم چیست؟یعنی چگونه علاوه بر کتاب های درسی علمی به دست آورم ؟ممنون می شوم اگره منّت بر سر ما بگذارید و جواب سوال هایم را بدهید. پاسح حکیم ارد بزرگ : بازخواست خود : آدمی به خاطر آنچه به پایان رسیده و گذشته خود را سرکوب نمی کند بلکه به این فکر می کند که چگونه این اشتباه را دوباره تکرار نکند شما باید کوشش خود را دو چندان کنید تا در آزمونهای بعدی موفق تر باشید . درباره حسادت : رشک و حسادت هنگامی بوجود می آید که ما داشته های خود را فراموش ساخته و چشم در پیروزی ها و داشته های دیگران داریم آدم حسود توان و نیروی خویش را فراموش ساخته و به جای پرورش آنها ، به دنبال گرفتن جایگاه دیگران است فارغ از اینکه فکر کند دیگران برای رسیدن به پیروزی چه رنج ها و سختی هایی کشیده اند . آموختن چیزهایی فرای درس : هر آدمی دلبستگی هایی دارد ، باید آنها را بیابید ... از دیدگاه ارد : سخنان بزرگان و مشاهیر جهان ، بیشترین کمک را به آدمی برای بهتر زیستن می کند . | |
|