فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 6 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 6 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Vote_rcap سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Voting_bar سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Vote_lcap 
Maryam Semnani
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Vote_rcap سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Voting_bar سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است

نويسندهپيام
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Empty
پستعنوان: سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است     سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 25, 2013 5:42 am

با سلام
دختری هستم 25 ساله مدت 7ماه ست که با پسری 35ساله آشنا شده ام -در این مدت اون همیشه به من ابراز علاقه و کرده و اینکه جز من هیچ دختر دیگه ای رو نمیتونه دوست داشته باشه ....من هم به این آقا واقعا علاقه مند شدم و البته ویژگی های خیلی خوب و بارزی هم دارن اما مشکل اصلی من بعضی از اخلاق هاشون هست خیلی خیلی خیلی بدبین وشکاک هستن اوایل رابطه که متوجه این قضیه شدم سعیمو کردم تا خودمو ثابت کنم اما نشد همش شک و تردید داره نگران این هست که بهش خیانت کنم همه ی رفت وآمدهای من و چک میکنه از دانشگاه 5دقیقه دیر برسم خونه کلی سین جین میشم گرچه از من هیچ خبط و خطایی ندیده و خطایی نکردم- متاسفانه ایشون موقع عصبانیت خیلی بد دهن هستن و سر کوچکترین مسیله ای عصبی میشه و شروع میکنه به فحش دادن..... بعد نیم ساعت هم عذر خواهی میکنه-در حالت عادی هم خیلی خیلی با ادب و فهمیده حرف میزنه ....گرچه این نوع رابطه اولین تجربه من و این آقا هست اما واقعا همدیگرو دوست داریم در عین حال تو این رابطه هردومون عذاب میکشم و اذیت میشیم- اهل مشاوره رفتن هم نیستن ایشون- هدف از این رابطه هم آشنایی برای ازدواج هست - لطفا کمکم کنید سر دو راهی ام که رابطمو تموم کنم ؟ گرچه برای هر دومون واقعا واقعا سخت هست - یا اینکه ممکن هست این مشکل اخلاقی بدبینی و بد دهنی ایشون یه روزی حل بشه

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
 سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  HAKIM_OROD_BOZORG%20700-3
این چنین رفتاری به هیچ وجه درست نیست ،.. این بار که خواست برآشوبد ، چند روزی رهایش کنید و هنگامی که به زانو در آمد به شکلی جدی و محکم دلنگرانی های خویش را به او بگویید .
بگویید که از این رفتارهایش بدتان می آید و در صورت تکرارشان ، رهایش می کنید ... تا او جایگاه خویش را بیاد آورد ،  به او بگویید که برده نیستید و او حق بدبینی و فحاشی به شما را ندارد ... بدین شکل به آرامی دندانهای بدبینی و دشنامی اش را بکشید ... همواره در آغاز همه زندگی ها ناراستی هایی هست که با خردمندی و دانایی می توان آنها را مدیریت نمود.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Empty
پستعنوان: رد: سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است     سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  Icon_minitimeالجمعة يناير 16, 2015 11:19 am

توسعه آزادیهای عمومی موجب رشد در بسیاری از زمینه ها ، همچون فرهنگ و هنر ، اقتصاد و صنعت ، دانش و آموزش و زندگی اجتماعی و ... می گردد . حکیم ارد بزرگ

آزادی ، در نهایت فساد را از بین می برد و پویش و رشد یک سرزمین را به ارمغان می آورد . حکیم ارد بزرگ

سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است  GREAT_OROD_3_

آزادی را نمی توان با هزار سخن نیز تعریف نمود ، آزادی یک پروسه ی در هم تنیده و کلان است که برای پیدایش آن ، نیاز به همراهی تمامی مردم یک سرزمین دارد . حکیم ارد بزرگ

آزادی را باید شکافت و در مورد هر بخش از آن ، نظرخواهی عمومی برپا کرد ، چون آزادی ، ترجمه رای و نظر مردم است .   حکیم ارد بزرگ

تنها مردم سالاری و دموکراسی ، دانش اجتماعی عوام را بالا خواهد برد . حکیم ارد بزرگ

میهن ، گهواره و آرامشگاه ما برای بالندگی و شادمانی است . حکیم ارد بزرگ

سرفرازی کشور ، بزرگترین خواست همگانی است . حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

سر دو راهی ام - او شکاک و بدبین است
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
»  مشاور نباید سود روشنی، در راهی که نشان می دهد داشته باشد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی