با سلام خدمت حکیم بزرگ و دانا
نمیدونم از کجا شروع کنم...تو بن بستی قرار گرفتم ک نه راه پیش دارم نه پس...
راستش جریان مشکل من از این قراره ک ب تازگی با دختر یکی از فامیلامون ازدواج کردم 2ماهه ک عقدمون گذشته ولی ب تازگی نامزدم بهم گفته ک قبلا با کسی ب مدت 2سال رابطه داشته و دوسش داشته.و حتی باهم روبوسی و همدیگرو بغل کردن...من تا این حد میدونم واین مساله بسیار بسیار بسیار اذیتم میکنه چون من همیشه از خدا ترسیدم و با و زندگیمو بر پایه پاک دامنی بنا کردم....1هفته پیش هم متوجه شدم ک با پسری در ارتباط است البته خودش میگوید ک آن پسر به من زنگ زد و بسیار ناراحتم کرد و من میخواستم آدرس اورا بگیرم و به تو بدهم تا خودت با او مشاجره کنی و...
الان به طور کلی از او بیزار شده ام و دوستش ندارم هر لحظه آرزوی مرگ میکنم چ زیرا اون به من نگفت و من خودم متوجه شدم ک با پسری در حال گفتوگو است...بنظر شما چکار کنم زیرا دیگر زندگی برایم معنی ندارد و هر لحظه برایش آرزوی مرگ میکنم
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
یک اندرز بسیار مهم :
اگر براستی زندگی خویش را دوست دارید ، هیچگاه کوشش نکنید تا سر از زندگی دوران پیش از پیمان زناشویی همسر خود در آورید . این پند ارد به همه مردها و زن هاست .
و حال پاسخ : اگر فرض را بر ناراستی همسرتان بگیریم باز مقصر اصلی این وضع خود شما هستید مسلما تا به امروز هزاران هزار بار اسم تحقیق پیش از ازدواج را شنیده اید !
ارد بارها گفته است که مهمترین بخش هر خواستگاری "انجام درست تحقیق " است . شما چطور با دختر بستگان خویش وصلت کرده اید و حال می گویید گذشته اش این چنین بوده است . از قدیم گفته اند پیش از ازدواج چشمانت را باز کن اما بعد از ازدواج كمی چشمانت را ببند!
در مورد ارتباطش با شخص دیگر هم ، اگر با گوش خودتان چیزی نشنیده اید ، در داوری شتاب نکنید که این رفتار می تواند به فاجعه ختم شود .
اگر فکر می کنید در محله و شهری که زندگی می کنید آدمهایی هستند که برای زندگیتان دردسر می آفرینند ، خیلی راحت دست زنتان را بگیرید و به شهری دیگر بروید .
زندگی زناشویی بسیار مهم است و بترسید از بدبینی و سبک شمردن ارزش پیمان زناشویی . نکته ایی که شما فراموش کرده اید این است که ، کسی که می خواهد ارتباطات خارج از زندگی زناشویی داشته باشد ازدواج نمی کند چون می داند با ازدواج بسیار محدودتر می گردد ... او شما را برگزیده ، آدمی که مذهبی است و رفتارش هم گویای اندیشه اوست او اگر بد بود با ادم مذهبی و با غیرتی نظیر شما ازدواج نمی کرد ... پس معلوم است که شخصیت شما برای او ایده آل و دوست داشتنی بوده است ... خود را نشکنید و کوشش کنید رویتان به هم باز نشود و تلاتم را از زندگی خود دور کنید .