Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: من چطوری باید گذشتم رو فراموش کنم؟ الأربعاء سبتمبر 18, 2013 3:47 am | |
| باران : سلام کمکم کنید لطفا من چطوری باید گذشتم رو فراموش کنم؟؟؟؟ من عشقمو از دست دادم وحالا بعد از چندسال تمام لحظات زندگیمو بهش فکر میکنم من باید چیکار کنم کمکم کنید….. - نقل قول :
- پاسخ حکیم ارد بزرگ :
اگر خاطره شیرینی برای خود نسازیم ، یاد خاطرات غمناک گذشته ، روان ما را از پا در خواهد آورد . کتاب سرخ – فرگرد روان و خویش – سخن ۱۰ آدمی نمی تواند چیزی را که بر او گذشته ، فراموش کند . درست تر آن است که بگوییم فراموشی وجود ندارد . آنچه ما از آن به عنوان فراموشی یاد می کنیم تنها ایجاد خاطرات نو در گذر زمان است که خاطرات قدیمی تر را از ما دور می کند . همه آدمها ما با خاطرات گذشته خود زندگی می کنیم پس نمی توان آنها را از خود دور نمود ، تنها راه نگاه درست به خاطرات گذشته است نگاهی منطقی … آدمها زمانی به عشق های قدیمی فکر می کنند که در خلاء عاطفی قرار گرفته اند و تا آن پر نشود خود را به خاطر گذشته همراه می سازند و گاهی مدام خود را سرزنش می کنند . بهترین حالت آن است که تقدیر خویش را بپذیرید و تقدیر شما همان جدایی بوده که رخ داده است از این پس با نگاهی تازه و درسی که از گذشته گرفته اید به آینده بنگیرید … | |
|