دختری 25 ساله هستم از تهران
خوشحالم که می تونم با بزرگترین فیلسوف جهان حرف بزنم .
راستش هر کاری می کنم نمی تونم فکرم رو متمرکز کنم ، یه زمانی به خودم خیلی امیدوار بودم اما الان دیگه نه ، چون یه شکست عاطفی منو از زندگی ناامید کرد . یه آدم پست که عاشقش بودم منو 4 سال به هر شکلی که دوست داشت رقصوند خواستگاریم هم نیومد و آخرش هم رهام کرد و رفت پی یکی دیگه . بهترین احساساتم رو خرجش کردم اما اون منو تنها گذشت .
دیگه داره از خودم بدم میاد . مطمئنم شما تنها کسی هستین که می تونین منو از این وضعیت نجات بدین . راستی چند بار هم فکر خودکشی به سرم زده اما باز به خودم دلداری دادم و گفتم اون حقه باز ارزشش رو نداره تا من به خاطرش بمیرم . همه عمر به همه خوبی کردم و بد کسی رو هم نخواستم اما نمیدونم چرا آخرش اینجوری شد خیلی درمونده شدم اشکام داره میریزه تو رو خدا کمکم کنید .
پاسخ حکم ارد بزرگ :
مهربانی بدون خردمندی ، تاوانی دهشتناک به همراه دارد . نگرانی و ناامیدی را از خود دور کنید اینها همه پندهای زندگی است تجربیاتی که بارها و بارها بزرگان در مورد نتیجه و برآیندش هشدار داده اند . زندگی با ارزش ترین چیزی است که در اختیار داریم پس برای بهروزی باید کوشش نمود .
جام شکسته احساسات زود خوب نمی شود زمان می خواهد و بردباری ... امیدوار باشید می توان دوباره زاده شد . کتاب سرخ را بخوانید و در نشست های آموزشی حکمت و فلسفه شرکت کنید . این نشست ها می تواند پازل در هم ریخته درونتان را دوباره سامان بخشد .