فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 3 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 3 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Vote_rcapمطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Voting_barمطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Vote_lcap 
Maryam Semnani
مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Vote_rcapمطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Voting_barمطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Empty
پستعنوان: مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟   مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالأربعاء أبريل 23, 2014 4:58 pm

تاريخ: 21, 2014 2:41 pm
عنوان: [ارتباط] شروع
سلام.من تازه با شما اشنا شدم.میخام بدونم اگر بخواهم در زمینه فلسفه مطالعه کنم باید از کجا شروع کنم؟

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
جهان امری پیچیده نیست و نباید آن را هم پیچیده نمود . گیتی پهنه مهربانی است از کوچکترین ذره گیتی تا بزرگترین چیزهایی که ما می شناسیم .
ساده آنکه ، بدی ها رو به سوی مرگ و نیستی دارند و خوبی ها و نیکی ها ماندگار و ابدی هستند . فلاسفه در دل تاریخ ، این معادلات ساده را به هم ریخته و بالا و پایین کرده و نام های گوناگون بر آن نهاده اند اما براستی آدمی در طی زندگی بسیار بسیار کوتاه خود توان جنگ و ستیز با اندیشه های عجیب و غریب را ندارد . معنای فلسفه از دیدگاه اُرد ،  شناخت مهربانی و کوشش در راه هم افزایی جهانی آن است .
برای آغاز این راه کتاب سرخ و سخنان برگزیده فلاسفه گوناگون را بخوانید و درباره آنها بیندیشید .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Empty
پستعنوان: رد: مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟   مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ Icon_minitimeالجمعة يناير 16, 2015 11:34 am

خودستایی ، بزرگترین دام برای کسانی است ، که کار دیگران را نقد و بررسی می کنند .  حکیم ارد بزرگ

عشق و شیفتگی ، مهر و مهربانی نهفته در درون ما را ، بیدار و جاری میسازد . حکیم ارد بزرگ

دلباختگی ، ساختار روان ما را نرم می سازد و نمی گذارد در برابر تندبادها بشکنیم . حکیم ارد بزرگ

مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟ GREAT_OROD_7_

آدمیان فرهمند ، دلدادگی و عشق را همواره در درون خویش ، جاری می بینند . حکیم ارد بزرگ

براستی دلدادگی نامیراست . حکیم ارد بزرگ

عشق ، همان کشش آهنربایی درون آدمیان است ، که آنان را به شکل غریزی ، بسوی محبوبترین چیزی که دوست دارند می کشاند . حکیم ارد بزرگ

انباشتگی احساس ، عشق هایی آتشین بوجود می آورد . حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مطالعه درباره فلسفه را از کجا آغاز کنم ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
»  روان رنجور، با زندگی در زیستگاه سبز، دوباره بالندگی خود را آغاز خواهد کرد. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی (پدر فلسفه اُرُدیسم)
» دوست دارم زندگی را دوباره از نو آغاز کنم
» زندگی از بودن آغاز و تا شدن، پی گرفته می شود. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
» جمله ناب بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم
» جمله ناب بنیانگذار فلسفه اُرُدیسم