آسمان :
سلام استاد نمیدونم چرا؟وقتی مهرکسی به دلم می افته خیلی زود از من دور میشه طوریکه هنوزکلام به سلام بازنکردم.
استاد خیلی ناراحت میشم ومدتها عذاب میکشم میترسم کسی رو دوست داشته باشم چون حتی اگه فکرش به ذهنم خطورکنه فرسنگها ازمن دور میشه نمیدون اسمش روچی بذارم قسمت یا هرچی دیگه!!!
یه مدت بود احساس میکردم حتی به یقین تبدیل شد که کسی هست که منو دوست داشته باشه اما همین که امیدوارشدم ازمن دور شد استاد اون فرد رو قبل ازاینه اصلا به چشم دیده باشم خوابش رو دیدم واقعاسخته
پاسخ حکیم ارد بزرگ : جام زندگی را ، تنها با می مهر و دوستی پر کن . کتاب سرخ – فرگرد مهربانی – سخن ۴۵
براستی آنانیکه از وجود مهربان و پاک شما دور شده اند جواهری ارزشمند را از دست داده اند . آرام باش و امیدوار ، شما هم دوستدار خویش را خواهی یافت .
و یک نکته مهم آنکه : خودت را دوست بدار و ارزش وجود خویش را بدان .
آسمان :
سلام استادممنون ازپاسخ تون استاد چه جوری بایدخودم رو دوست داشته باشم من همیشه حق و نظر دیگران رو برخودم ترجیح میدم خواهشا کمکم کنید
باتشکر
- نقل قول :
- پاسخ حکیم ارد بزرگ :
خویشتن خویش را ، دوست داشته باشیم . کتاب سرخ – فرگرد روان و خویش – سخن ۱۴
برای پنداشت ها ، دلبستگی ها و آرمان بزرگ زندگی خویش ، ارزش قائل شو .
حق و نظر دیگران تا جایی پذیرفتنی است که ادب و خرد می پذیرد . اگر دارای درونی استوار بر باورهای پاک و خردمندانه نباشیم خیلی زود برده خواست های کوچک و بزرگ دیگران می شویم .
ما آمده ایم که از زندگی خویش لذت ببریم آزاد باشیم ، شاد باشیم دلداده و عاشق باشیم … و این همه را در سایه ادب ، دوستی و مهر بین آدمیان شدنی می دانیم .