فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 14 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 14 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Vote_rcapهنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Voting_barهنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Vote_lcap 
Maryam Semnani
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Vote_rcapهنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Voting_barهنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Empty
پستعنوان: هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم   هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 20, 2013 12:52 pm

رضا :
با سلام.پسری۱۸ساله هستم که دیگه زندگی برام جذابیتی نداره احساس میکنم خودم وایندم رو هوا معلقیم.از وقتی بدنیا امدم پدرو مادرم باهم حرف نمیزنن و هر روزدعوای شدیدو فوش بهم میدن بنابراین تمام این سالها هیچ محبتی بهم نشده وخیلی تنهام.تعریف نباشه ولی با اینکه هوش واستعداد قوی دارم بعلت این مسله واینکه مجبورم بعضی وقتا کارکنم امسال نتونستم رتبه دلخواهمو تو کنکور بدس بیارم.با اینکه سالهاست ورزش میکنم و ورزشکار خوبی بودم بعلت پاریدگی منیسک زانو نمیتونم به ورزش ادامه بدم.پارسالم دلداده ی دختری شدم که بهم خیانت کرد.از این همه فشار روحی دارم بیمای روحی میگیرم.تواناییام بهیچ دردی نخوردن و ناامید شدم ولی هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم با اینکه بخدا ایمان زیادی دارم احساس میکنم نمیخواد کمکم کنه.خواهشا راهنماییم کنید تا بتونم از این بن بست بیرون بیام وبه اهدافی که دارم برسم.همه حرفامو نتونستم بگم.خیلی معذرت میخوام که سرتون درد اوردم.خواهشا راهنماییم کنید

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Pasokh-hakim
    آدمی می تواند ، بارها و بارها به شیوه های گوناگون ، قهرمان شود . کتاب سرخ – فرگرد امید – سخن ۹
    آنگونه که از نوشته شما پیداست روح امید و رشد در شما زنده است آدم های فرهمند و پیشرو همواره از دل هر تلخی و سختی راه رشد و پیروزی را می یابند آنها به خود ایمان دارند ورزش یکی از بی نهایت راهها رشد برای شما بوده است هدف و آرمانی نو و خوب برای خویش برگزین و به سوی آن حرکت کن .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Empty
پستعنوان: رد: هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم   هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Icon_minitimeالأحد يناير 18, 2015 2:11 pm

مردم با فداکاری ، خوشبختی را به یکدیگر هدیه می دهند . حکیم ارد بزرگ 

برای مهر ورزیدن در زندگی ، به دنبال بهترین زمان مباش ، خود باش و روانت را جاری کن .  حکیم ارد بزرگ 

زندگی مردان و زنان فرهمند ، سرشار از مهر و کمک به دیگر آدمیان است .  حکیم ارد بزرگ 

هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم Hakimorodbozorg_506%20%289%29

زندگی خوب ، تنها در دلشادی ما نیست ، همزیستی و مهر با دیگر آدمیان ، زندگیمان را لذت بخش می کند .  حکیم ارد بزرگ 

کتابها ، نفس می کشند و زنده اند .  حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

هنوز تسلیم نشدم ومنتظر جرقه ای هستم
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» شادم از اینکه هیچگاه، کارمند دولت نشدم. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
»  دچار بی تصمیمی هستم چه کنم ؟
»  به همسرم مشکوک هستم
» عاشق دختری هستم که 3 سال از من بزرگتره
» زیبا هستم اما خواستگار ندارم ...