Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: چطور از عمق وجودم از کسانی که اذیتم کرده اند بگذرم ؟ الأربعاء سبتمبر 18, 2013 3:05 am | |
| لیدا : سلام و ارز ادب خدمت حکیم بزرگ … بسیار خرسندم که میتونم مستقیما با بزرگ عصر صحبت کنم ونقطه نظراتتون رو بدونم . حکیم بزرگ : من ۳۸ سالمه و تمام عمرم صرف اثبات تواناییام به خانوادم شده (چون منو دایماباخواهرو ازنظرهوشی مقایسه کردند وهیچگاه نزاشتند طبق میل خودم تصمیم بگیرم و به هرچی اظهار علاقه میکردم از جمله هنر بهم میگفتند کار تو نیست وتوانایییشو نداری ) و حس میکنم زندگی نکردم و به خواسته هام نرسیدم و حالا میخوام شورشی کنم وبرای خودم زندگی کنم … از طرفی تا سال گذشته بهم کتک میزدند و خوارم میکردند , ولی حالا دایما طلب مغفرت و ب خشش میکنند , من میخوام ببخشم و همه میگند تو مهربانی وقلبت صافه ولی بحدی ناراحتم که تمام عمرمو باختم و به خواسته هام نرسیدم و حتی سرنوشتم تغییرات منفی کرده که نمیتونم ببخشم , سالهاست کنار اتاقی میشینم و از جمعشون دوری میکنم تا کمتر تحقیر شم , همیشه عاشق پیشرفت تحصیلی بودم و عاشق پند بزرگان جهان ومطالعه میکردم… لطفا مرا واضح راهنمایی کنید که چطور از عمق وجودم ازشون بگذرم ؟ و هرگز ناراحت نباشم و به زبان نیاورم ؟ تا خودم از زندان بی لیاقتی و افسردگیه مزمن رها شم ؟ سپاس - نقل قول :
- پاسخ حکیم ارد بزرگ :
آسیب دیده ، همیشه درهای آرزوهایش ، کوچک و کوچکتر می شود ، مگر با امید ، که زندگی ما را دگرگون می سازد . کتاب سرخ – فرگرد امید – سخن ۳ خانواده شما دچار فرهنگی اشتباه بوده اند . همان گونه که گیاهان در برابر تند بادها هر روز نیرومندتر می شوند آدمی هم با تحقیر ، توهین و آزار دیگران ، انگیزه مقاومت و رشد می یابد . بی شک شما دارای توانایی های برجسته ای هستید . تواناییهایی که امروز زبان دیگران را به ستایش وا می دارد . گیتی پهنه مهربانی است مگر شما همه عمر بدنبال این نبودید که خود را اثبات کنید ؟ حالا به همه بفهمانید که شایسته ستایش شدن هستید با خوبی و گذشت … یک روز در شادمانی و مهربانی ، به هزار سال زندگی در رنج و سختی می ارزد . پس هر روزتان را با مهربانی و شادی هزار ساله کنید . - اُرد را هم بسیاری بارها آزردند اما کاش امروز زنده بودند تا دست بوسشان باشم … لیدا : سلام باتشکرفراوان از لطفتان. پاسخ حکیم ارد بزرگ : - نقل قول :
سپاس . آرزومند شادمانی همیشگی شما هستم .
| |
|