عنوان : با احساساتم چطور کنار بیام ؟
با عرض سلام خدمت حکیم بزرگ لطفا راهنماییم کنین اواخر سال 92 با کسی آشنا شدم که از لحاظ مادی و معنوی احساس میکردم نیمه گمشده من هست اولش بعداز صحبت کردن این آقا راضی بود برق عشقو تو چشماش میدیدم اما بعداز یکی دو روز با مخالفت ایشون روبرو شدم چون من تو بچگی فلج اطفال خیف گرفتم و پای چپم حدود دوسانت کوتاهی داره ایشون اولش قبول کرده بود گفت ازنظرمن مشکلی نداره مهم صداقت و پاکیه که تو شما میبینم ولی منکه گفتم حتما بایداین مسئله رو با خانوادت در میان بگذاری نخست مخالفت نکرد اما روز بعد گفت امکانش نیست فکر نکنم قبول کنن درحالیکه خانوم برادر این آقا مشکلی شبیه به مشکل من داره در ضمن این آقا حاضر بود بیاد خواستگاریم ومصر بود همون روز جوابمو اعلام کنم اما به اصرار من یکی دو روز صبر کرد (منو راهنمایی کنین این مسئله خیلی فکرمو مشغول کرده چون واقعا بهش علاقه داشتم و دارم من تلاشمو کردم ولی ایشون نظرش عوض نشد الانم هیچ رابطه و شماره تماسی ازش ندارم یه راهی پیش پای من بذارید) ممنونم؟
پاسخ جکیم ارد بزرگ :
هنگامی که خواستگار دارید دوستش دارید و عشق را در چشمانش می بینید و از شما خواستگاری می کند و پاسخ می خواهد چرا می گویید چند روز صبر کن ؟!!!
آنچه رخ داده بخشی از تقدیر شما بوده است شاید این آقا برگردد و شاید هم نیاید... بهر روی مهم این است که ما از این رویدادها پند بگیریم .خودت را هم سرزنش نکن همیشه در زمان حال زندگی کن . گذشته ها گذشته ... شاید خواستگاری بسیار بهتر در راه باشد، پس امیدوار باش و لبخند بزن ...