سلام. خسته نباشید. یک رویا هایی دارم که همیشه با من هستند و هرجا از کسی یا از چیزی ناامید و یا دلشکسته میشدم با این رویای خاص آروم میشدم. این رویایی که میگم تقریبا از سن 12 سالگی شروع شده و روز به روز این رویا قوی تر شده و همش احساس میکنم این رویا در اینده اتفاق میوفته. این رویا درمورد شخصیت من در آینده است. میخوام بدونم آیا این رویای خاص فقط یه رویاست یا یک حقیقتی که دراینده واقعا اتفاق می افتد؟ نظره شما در این باره چیه؟ متشکرم
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
جهان به تندی در حال دگرگونی است بسیاری از خواسته ها و رویاهای کودکی و نوجوانی ما با این تغییرات تند رنگ می بازند و دگرگون می شوند کمتر کسی را دیده ام که به رویاهای دوران کودکی خویش رنگی از حقیقت پاشیده و به آنها رسیده باشد . بسیاری از رویاهای کودکی ، بازخورد رفتارهایی بوده که با آدمی می شده است
حقیقت این است که توان آدمی بسیار محدودتر از آن است که بسیاری از شارلاتان های عرصه موفقیت ! می گویند چند آدم انگشت نما را به عنوان الگو معرفی می کنند و جهانی را با نام آنها می چاپند و می گویند هر آرزوی در سر داشته باشید به آن خواهید رسید کافیست که بخواهید ! و این اشتباست ...
حقیقت آن است که ما اسیر هزاران هزار زنجیر ناپیدا هستیم که با رشد شعور و اندیشه مان ، به مرور تک تک این زنجیر ها را می بینیم . وقتی موی آدمیان سپید می گردد می فهمند چه جدال های بی موردی ... با مهر و دوستی باید کار کرد و زندگی را برای خود و آیندگان روشنتر ساخت ... کار و کار و کار...