ریحانه :
سلام حکیم بزرگ من از بچه گی از بیشتر مسائل ترس داشتم ولی حدود دو ماهه که چنان ترسیدم که حتی ۱شب نتونستم بخوابم و حتی تنهایی در اتاق خودم هم نمیتوانم برم من ۱۸ سال دارم و برام خیلی سخته من تدریس میکنم ولی حتی حاضر شدم بخواطر این ترس دیگر کار نکنم از یک شخص که به ادعای خودش چشم بصیرت داره ترسیدم توروخدا کمکم کنید واقعا تو شرایط سختی ام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا کمک هاتون عالیه
پاسخ حکیم ارد بزرگ : دخترم
چرا ترس ؟
سالها پیش وقتی کودکی بودم سرخوش و شاد ، پدرم که سالهاست روانش به ابدیت پیوسته است به من و دیگر فرزندانش می گفت : ( فرزندانم هیچ چیز ترسناکی وجود ندارد و من در تمام سالهای زندگی هیچ چیز ترسناکی ندیده ام هیچ چیز عجیبی ندیدم و شما هم از هیچ چیز نهراسید که چیزی برای ترسیدن وجود ندارد )
حال اُرد به شما می گوید که او هم در طی زندگی هیچ چیز ترسناکی ندیده است هیچ چیز عجیبی ندیده است .
به شما می گویم ادعای آن فرد پوچ و بی اساس است خیالبافی را کنار بگذارید استوار و محکم باشید از آدمهایی نظیر او حذر کنید بدنبال زندگی و آرمان خود باشید و در صورت مزاحمت های دوباره آن فرد به خانواده بگویید و اگر کار ساز نبود به پلیس و قانون مراجعه کنید .