Maryam Semnani
تعداد پستها : 417 تاريخ التسجيل : 2010-04-28 العمر : 31 آدرس پستي : Tehran-Iran
| عنوان: چگونه اعتماد به نفسم را بدست آورم ؟ الأربعاء سبتمبر 18, 2013 4:23 am | |
| دانشجو 2 سلام تا الان هرچی که از کتاب سرخ خوندم با عقل و منطق جور بوده و دقیقا چیزی است که من در قلبم باورمشون دارم به قول معروف هرآنچه از دل برون آید بر دل نشیند من چند سالی که اعتماد به نفس خودم رو از دست دادم و دیگه از درس خوندن زده شدم الان ترم دو ارشد هستم شاید به خاطر اینکه شغلی ندارم و به آینده شغلیم هم بی اعتمادم این احساس بهم دست داده،استاد حکیم بهم بگین چه طور میتونم اعتماد به نفس داشته باشم و این حس رو به شریک زندگیم هم منتقل کنم که علت اصلی مشاجره های بین ما همین عدم اعتماد به نفس پاسخ حکیم ارد بزرگ : زمانی که نیروهای درون خویش را انکار کنیم ، نگرانی به دیدارمان می آید . کتاب سرخ – فرگرد امید – سخن ۵ اندیشه های یاس آلود را از خود دور کنید . تقدیر هیچ کدام از ما روشن نیست . ما خردمندانه و با روانی امیدوار به سوی آینده می تازیم . داوری پیرامون موقعیت آینده مان از حالا کاری درست نیست . امروز را به خاطر فردا با جنگ و ستیز در خانه نباید نابود ساخت . هر روز ما باید سرشار از شادی و امید باشد . اخبار ناامید کننده رسانه ها و افراد منفی باف را دنبال نکنید همیشه با خود بگویید آینده ایی روشن در انتظار ماست پس امروز باید شاد بود و کوشش نمود برای ساختن چنین آینده ایی . | |
|