یه بنده ی خدا :
سلام خدمت حکیم اردبزرگ” از وقتی گفته های حکیمانه شما رو خوندم همش بهشون فکر میکنم و حتی جمله های زیبای شمارا برای دوستانم پیامک کردم”حالا من از شما عاجزانه میخوام کمکم کنید . من دوتا خواهرزاده دارم که یکی هفده و دیگری هفت سال سن دارن”قبلا خواهرم منزل پدرشوهرش سکونت داشتن که منزلی قدیمی بود ولی بازسازی ش کرده بودن و دختر خواهربزرگترم همیشه ادعا میکرد که عده ی از اجنه رو لبه پنجره پدربزگش میبینه که ما اولش باورمون نشد ولی اینقدر اصرار به این امر داشت که ازیه دعا نویس راجع به این مسله جویاشدیم و اونهم باگرفتن ادرس منزلو بعداز تاملی گفت حقیقت داره واون اجنه رو میبینه”و خواهر زاده کوچکترم که الان هشت سال سن داره درست نمیتونه صحبت کنه و دکتر که هم بردیمش گفته که مغزش دوسال از بچه های هم سن و سال خودش کوچکتره”وباز خواهرم پیش یه دعا نویس رفت و او بهش گفته بود که زمانی که کودک بوده اجنه ی به اسم میلخک اورا اذیت کرده و نگذاشته او رشد کند وحتی به خواهرمم گفته بوده که بهش دل نبند که منظوراین حرفشو دقیق نفهمیدیم”حال از شما عاجزانه میخوام که باشناختی که شما از کائنات دارید آیا این حرفا حقیقت دارد یا نه؟ اگر هم دوست ندارید اینجا جواب بنده رو بدهید جواب رو به ایمیل من بفرستید…از شما خیلی ممنون و سپاسگزارم
پاسخ حکیم ارد بزرگ : آدمی توان عجیبی در داستانسرایی دارد و این داستان ها را به مرور خود نیز باور نموده و در نهایت با آنها زندگی می کند . اُرد و نیاکانش تا کنون هیچ چیز عجیب و دلهره آوری ندیده اند . براین باورم که مشکل اصلی در شوهر خواهر و خواهر شماست .
آنان چرا با خود و فرزندانشان این کار را می کنند چرا به آنها میدان بروز و ظهور چنین رویاهای عجیبی را داده اند چرا مدام به دنبال دعا نویس هستند . از جانب من به ایشان تذکر دهید و بگویید خردمندانه بیندیشند و آینده فرزندانشان را با چنین افکاری تباه نسازند .
خیلی روشن به آنها بگویید هیچ چیز عجیبی نیست و آنها را آرام سازید . فرزندان به یک پشتوانه عاطفی نیرومند نیاز دارند . آن دعا نویس هم کلاهبرداری دروغگو است ،
ایران ما به زنان و مردان نیرومند و روشن بین نیاز دارد . دختران و پسران ایرانی باید سرزمین ما را از فقر ، خرافات و سیل ویرانگر دروغ در امان دارند و بر ما است که فرزندانی پیشتاز تربیت کنیم . جهان آینده باید از آن فرزندان ایرانی باشد و ما باید در آنها باور فرمانروایی در عرصه های گوناگون را پدید آوریم .