فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 7 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 7 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Vote_rcapآزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Voting_barآزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Vote_lcap 
Maryam Semnani
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Vote_rcapآزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Voting_barآزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟

نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Empty
پستعنوان: آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟   آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Icon_minitimeالأربعاء سبتمبر 18, 2013 3:49 am

زهرا :
سلام.من براتون بشدت احترام قایلم.ارزوی سلامتی براتون دارم…از بچگی مصایب ومشکلات بسیاری داخل خانوادمون بوده و هنوزم ادامه داره! دیگه تحملی برام نمونده تاب هیچیو دیگه ندارم و بشدت ادم عصبی و تندخویی شدم.اینهاباعث شده ازهدفام بازبمونم.کمک کنید… پیروز باشید

پاسخ حکیم ارد بزرگ :
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Pasokh-hakim
هیچ کس و هیچ چیز ، نمی تواند از پویندگی ما جلوگیری کند . کتاب سرخ – فرگرد آرمان – سخن ۴۰
آدمی می تواند در سخت ترین شرایط هم ، راه های بسیاری برای رشد و رسیدن به آرمان های خویش بیابد بسیاری از برجسته ترین آدمیان ، از کوران سختی ها گذشته اند ، شرایط هولناک ، آنها را از میدان بدر نکرد . شما هم استوار باشید کتاب سرخ را بخوانید بخصوص فرگردهای آرمان ، شادی و زندگی را .

زهرا :
سپاس استاد بابت پاسخ کوتاه اما عمیقتون!ای کاش بتونم این عزمو توخودم ایجاد کنم تاهمیشه بدون هیچ ضعفی پیش برم…!!!!
اتفاقا برخلاف دوستمون که براین باورند این سوال ها درشان استاد نیست!من اعتقاد دارم استاد بسیار زیرک وباهوشند چون ایشون به این حقیقت بزرگ پی بردندکه تاما تغییر نکنیم هیچ گاه بسمت ایرانی اباد نخواهیم رفت…
خوشحالم که شما رو پیداکردم!پیروز باشید…

نقل قول :
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟ Pasokh-hakim
فر میهن ، در جوانان راستین اوست . کتاب سرخ – فرگرد میهن – سخن ۱۲
شادی و سرفرازی شما جوانان پیشتاز میهن ، آرزوی همیشگی اُرد است .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

آزار دیگران باعث شده از اهدافم دور بشوم حالا چکار کنم ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
»  آزار و اذیت اجنه ی به اسم میلخک
» آنچه باعث فخر یک چهره سرشناس می شود، ادب، انسانیت و آزادگی اوست. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
»  برادرم اذیتم می کنه چکار کنم ؟
»  چکار کنم شیفته من بشود ؟
»  چکار کنم تا از دست خودم و بخت شومم خلاص شوم ؟