فصل فلسفه اُرُدیسم، ورود به عصری جدید از خردگرایی انسانی

نظری بر اندیشه های فیلسوف سرخپوش، حکیم اُرُد بزرگ خراسانی

الرئيسيةمكتبة الصورأحدث الصورجستجوثبت نامورود

http://i.yapx.ru/KWnnJ.jpg

Subscribe to by Email
المواضيع الأخيرة
» گیتی، آوای پیوسته دگرگونی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:42 pm من طرف arash soltani

» فلسفه اُرُدیسم، اندیشه ای صلح جو است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:37 pm من طرف arash soltani

» در یک جامعه سالم، مردم پیوسته برای هم فداکاری می کنند. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:34 pm من طرف arash soltani

» انسانیت که باشد، سوء استفاده از دیگران گم می شود. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:30 pm من طرف arash soltani

» خواست واپسین آدمی، شناور شدن در بسامدها و امواج گیتی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:28 pm من طرف arash soltani

» انتقاد از دیگران به معنای تحقیر آنها نیست. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:26 pm من طرف arash soltani

» دامن فلسفه و حکمت، از جادو و دروغ به دور است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:24 pm من طرف arash soltani

» سخن دلنشین فلاسفه، دل ها را آرام می کند. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:22 pm من طرف arash soltani

» سختگیری بر فلاسفه، جفا در حق نسلهای آینده است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:21 pm من طرف arash soltani

» فلسفه، بزرگداشت خردمندی است. فیلسوف اُرُد بزرگ
تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالخميس أغسطس 18, 2022 7:18 pm من طرف arash soltani

كساني كه Online هستند
در مجموع 6 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 6 مهمان

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 104 و در تاريخ السبت ديسمبر 17, 2022 7:49 pm بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
mahnaz Kaviani
تکراری بودن روال زندگی آدما Vote_rcapتکراری بودن روال زندگی آدما Voting_barتکراری بودن روال زندگی آدما Vote_lcap 
Maryam Semnani
تکراری بودن روال زندگی آدما Vote_rcapتکراری بودن روال زندگی آدما Voting_barتکراری بودن روال زندگی آدما Vote_lcap 
منوچهر مفتاح
azadeh dadvar
arash soltani

تکراری بودن روال زندگی آدما

2 مشترك
نويسندهپيام
Maryam Semnani

Maryam Semnani

تعداد پستها : 417
آدرس پستي : Tehran-Iran

تکراری بودن روال زندگی آدما Empty
پستعنوان: تکراری بودن روال زندگی آدما   تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالإثنين سبتمبر 23, 2013 11:57 pm

با سلام خدمت حکیم بزرگ و عزیز
من خانمی هستم 40 ساله که معتقدم زندگی آدما فقط تکرار یک روال شده ازدواج بچه دار شدن بزرگ کردن فیزیکی و سرو سامان دادنش و در نهایت مرگ
همه هم کارشون شده این . آیا ما آدما برای این هدف بدنیا آمده ایم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
پاسخ حکیم ارد بزرگ :
تکراری بودن روال زندگی آدما I_logo_500
کتاب سرخ و بویژه فرگرد گیتی را بخوانید .
زندگی ، از بودن آغاز و تا شدن پی گرفته می شود .  کتاب سرخ - فرگرد زندگی - سخن 1
گیتی دارای ساختاری سازمان یافته است ، این ساختار به آن پویایی بخشیده ، و برآیندی شگرف در پی داشته است . کتاب سرخ - فرگرد آرمان - سخن 27
گیتی زایشگر است ، پویشی آرام در همه گونه های آن ، دیده می شود . کتاب سرخ - فرگرد گیتی - سخن 6
در سخن شما افسردگی موج می زند ...
حال آنکه آدمی توان آن را دارد که در هر مرحله از زندگی انتخابگر باشد می تواند از بودن خود لذت ببرد می تواند شادی کند و در شادی دیگران سهیم باشد . می تواند در هر شاخه ایی که دوست دارد رشد کند ، حتی می تواند از رشد دیگران لذت ببرد .
گیتی مهربان است ،
جهان مهربان است ، به یاد آر ، بارش باران را ، که تپش زندگی و مهربانیست .  کتاب سرخ - فرگرد گیتی - سخن 22
همه چیز دست در دست هم داده اند تا ما از بودنمان لذت ببریم . پس به جای فکر به این موارد در اندیشه مهربانی و نیکی به دیگران و خود ! باشیم ...
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mahnaz Kaviani

mahnaz Kaviani

تعداد پستها : 464

تکراری بودن روال زندگی آدما Empty
پستعنوان: رد: تکراری بودن روال زندگی آدما   تکراری بودن روال زندگی آدما Icon_minitimeالسبت يناير 17, 2015 12:10 pm

اگر پایکوبی و شادی نباشد ، جهان را ارزش زیستن نیست . حکیم ارد بزرگ

چه بسیار اشک هایی ، که نوید شادی اند و چه فراوان خنده هایی ، که لبالب از غم و اندوه . حکیم ارد بزرگ

شادی کجاست ؟ جای که همه ارزشمند هستند . حکیم ارد بزرگ

اُرُد شادی را در بی بندوباری نمی بیند ، شادی آرزوی پاک آدمیان است ، همه باید شادی را به یکدیگر هدیه دهند ، شادی ، برآیند مهر و  دوستی است ، همانند بزم نوروز که خجسته ترین جشن هاست . حکیم ارد بزرگ

تکراری بودن روال زندگی آدما Hakimorodbozorg_506%20%2811%29

جشن های پیاپی میهنی ، دوستی و مهر را در بین مردم زیاد می کند . حکیم ارد بزرگ

جشن های بزرگ ، انگیزه افزایش باروری و پویایی آدمیان می شود . حکیم ارد بزرگ

چه زیبایند ، آنانی که همیشه لبخندی برلب دارند . حکیم ارد بزرگ

آنکه همیشه لبخندی بر لب دارد ، شادی را به همگان هدیه می دهد . حکیم ارد بزرگ

خنده در پس خود ، رازها در سینه دارد . حکیم ارد بزرگ

خنده راستین زیباست و نوای زندگیست . حکیم ارد بزرگ

شادی یک سرزمین ، بدون داشتن آزادی ، آفریده نمی شود . حکیم ارد بزرگ
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

تکراری بودن روال زندگی آدما
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1